Onze mensen

Onze medewerkers zijn echte vakmensen en worden regelmatig bijgeschoold. Enthousiast denken ze mee om de ideale oplossing voor jou te vinden en vervolgens te maken. Wij hebben alle aandacht voor jou!

Naam: Marco Tobben
Functie: Directeur en eigenaar (heeft MTR opgericht op 1 september 1997)
E-mail: [email protected]        Tel: 0475-600150

Marco geeft je eerlijk en deskundig advies. Verrast je met creatieve ontwerpen, verfrissende en innovatieve ideeën. Hij werkt je offertes en orders zorgvuldig uit. Hij onderhoudt de klantcontacten en het relatie- en accountbeheer. Hij zet graag zijn tanden in uitdagende vraagstukken!

Naam: Nicole van Birgelen
Functie: Office manager
E-mail: [email protected]        Tel: 0475-600150

Nicole is de schakel tussen de verschillende afdelingen. Zij draagt zorg voor de gehele administratie, inkoop en marketing. Zij beheert de personele zaken en geeft ondersteuning in de algemene bedrijfsvoering.

Naam: Roel Hanssen
Functie: Verkoopmedewerker - projectbegeleider
E-mail: [email protected]        Tel: 0475-600150

Roel staat voor je klaar om ideeën uit te werken met een passend ontwerp en offerte, rekening houdend met de wensen en mogelijkheden. Daarna begeleid hij de uitvoering en is hij uiteindelijk pas tevreden als de klant ook écht blij is met het resultaat. Roel heeft een flinke grafische bagage die in de signing-branche vaak erg goed van pas komt.

Naam: Paul Janissen
Functie: Productieleider
E-mail: [email protected]        Tel: 0475-600150

Paul is de spil in ons bedrijfsbureau. Hij is het aanspreekpunt voor de uitvoering van alle orders, de planning, de inhuur en de inkoop. Paul stuurt onze uitvoerende medewerkers aan en zorgt dat de afgesproken levertijden worden behaald. Paul is al sinds 1988 werkzaam in de branche en beschikt over een zeer ruime ervaring op het gebied van Indoor en Outdoor Signing.

Naam: Nico Schmitz
Functie: Monteur buitendienst
E-mail: [email protected]        Tel: 0475-600150

Nico verricht montage- en beletteringwerk op locatie. Hij maakt en bewerkt constructies van diverse materiaalsoorten. Nico is een vakman, hij is technisch goed onderlegd en voert zijn werk met veel enthousiasme uit. Nico is 3M gecertificeerd Signmaker, Carwrapper en in het aanbrengen van Zon-reducerende en Di-noc folies.

Naam: Glen Mevissen
Functie: Signmaker en Carwrapper
E-mail: [email protected]        Tel: 0475-600150

Glen werkt als allround signmaker en 3M gecertificeerd carwrapper. Naast het beletteren van voertuigen is hij ook specialist als het gaat om binnen- en buitenbewegwijzering. Glen is afgestudeerd aan het Nimeto vakcollege in Utrecht.

Naam:Mark Janssen
Functie: Monteur buitendienst
E-mail: [email protected]        Tel: 0475-600150

Mark verricht montage- en beletteringswerk op locatie. Met zijn brede technische kennis en ervaring bereidt hij het uit te voeren werk met veel aandacht voor en zorgt ervoor dat jouw producten helemaal naar wens worden gemonteerd en afgeleverd. Mark is zeer deskundig en op locatie is hij jouw aanspreekpunt.

Lisanne van der MijdenNaam: Lisanne van der Mijden
Functie: Signmaker
E-mail: [email protected]        Tel: 0475-600150

Lisanne werkt als beletteraar en draagt zorg voor een sprekende belettering op o.a. borden en voertuigen. Zij verricht diverse voorbereidende werkzaamheden en stuurt de snijplotters aan, is zeer creatief en heeft veel passie voor dit beroep. Lisanne is afgestudeerd als signmaker aan het Helicon college te Helmond.

Naam: Har Tobben
Functie: Medewerker Onderhoud/Technische Dienst
E-mail: [email protected]        Tel: 0475-600150

Har is het manusje van alles. Hij draagt zorg voor het onderhoud van onze machines, apparatuur en gebouw. Daarnaast helpt hij graag mee bij het voorbereiden en uitvoeren van de werkorders.

Portfolio

slider
slider
slider